Hem & Inredning

Satsa på en snygg Tiffanylampa

Är du ute efter en snygg Tiffanylampa, läs mer här. En Tiffanylampa är känd för sina vackra glasmosaikskärmar. Dessa lampor är uppkallade efter Louis Comfort Tiffany, en amerikansk konstnär och formgivare som var känd för sitt arbete inom glaskonst och lampdesign under 1800-talet och tidigt 1900-tal. Dock kostar dessa i original en hel del pengar, men det finns de lampor som tillverkas idag, enligt samma teknik, som kostar mindre.

Inred med Tiffanylampor

Att inreda med en Tiffanylampa eller flera är inte fel. Det du ska göra är att först välja var du vill placera den. Det är smart att låta själva lampan vara i centrum där den kan få den uppmärksamhet den förtjänar.

Du kan även se till färgerna i lampan för att sedan använda dessa som inspiration för resten av rummet. Du kan till exempel plocka in dessa färger i kuddar, gardiner eller mattor i matchande eller kompletterande färger. Det gör då att det blir en enhetlig inredning.

Du bör även se till att balansera rummet genom att använda andra ljuskällor, som väggarmaturer eller golvlampor, för att skapa en behaglig belysning i hela rummet.

Köp en Tiffanylampa

Om du är sugen på att köpa en Tiffanylampa eller flera, så finns det många att välja på hos Polarfox. De är ett av få företag som har specialiserat sig på att tillverka denna typ av lampa.

Kom ihåg att Tiffanylampor är vackra konstverk i sig själva. Så låt den gärna ta centrum i rummet. Sedan kan du bygga upp resten av din inredning kring lampan.