Facket på sommarjobbet 2017

LO:s stora uppsökerikampanj kommer att pågå under veckorna 26-30 i Stockholmsdistriktet. Under dessa veckor kommer vi att besöka arbetsplatser där unga arbetar och göra utåtriktade aktiviteter runt om i hela regionen. Kampanjen bemannas av unga företrädare från förbundsavdelningarna och det är nu hög tid för avdelningarna att inventera och anmäla in lämpliga ungdomar till LO-distriktet.

 

Krav för att delta i kampanjen är att man gått ”Facklig grundutbildning”. Uppsökaren bör vara utåtriktad och inte ha några problem med att ta kontakt med okända människor. Två till tre veckor i rad är lämplig medverkan i kampanjen.

 

Alla deltagare kommer att kallas till uppstartsdagen den 9 juni, där kommer vi att gå igenom kampanjen upplägg och utförande.

 

Avdelningar och regioner ombeds att anmäla in lämpliga uppsökare till petrus.eriksson@lo.se senast den 8 maj 2017. Vi uppmanar även att samtidigt avdelningar som inte redan har gjort det anmäler in en kontaktperson inför kampanjen.

 

LO-distriktet förbehåller sig rätten att utse vilka personer som kommer att delta i kampanjen. Förbundsavdelningarna står för förlorad arbetsförtjänst under kampanjen samt utbildningsdagen. LO-distriktet står för planering och övriga kampanjkostnader.

 

 

 För ytterligera information kontakta Petrus Eriksson 073-086 35 76

Ämne Ung
facebooktwittere-post

Kommentera